Lush Dark Angels

 

Als er iets is wat we meenemen van het jaar 2016, dan is het wel gezichtsproducten met houtskool of ‘Charcoal’ in. Ook ik heb me laten omkopen en deze trend braaf gevolgd. Hoewel braaf, als een gek op zoek dus naar betaalbare dingen met het wonder ingrediënt houtskool in waar mijn gezicht beter en niet slechter van werd. Hier onder lees je wat ik van de Lush Dark Angels reiniger vind.

 

Op de website van Lush:
Een schitterende zwarte scrubreiniger speciaal voor de vettere huid. Houtskool absorbeert overtollige oliën, avocado-olie werkt verzachtend op je huid, Rhassoulmodder zorgt voor een extra grondige reiniging, sandelhoutolie verzacht je huid. Ook zit er bruine suiker in, voor een goede scrub!

Laat je niet schrikken door de zwarte kleur van deze ‘pasta’. Het is heftig, en laat ook wel zijn sporen na in de badkamer, maar doet zeker zijn werk! Ik meng een klein toefje van uit het potje met een paar druppels water tot je een goede dikke klei massa hebt. Daarna smeer ik het uit over mijn gezicht en was ik het af met een warm washandje. Ik heb altijd het idee dat er zo een grijze schijn achterblijft op mijn gezicht na dat ik dit product gebruikt heb. Dus durf ik achter af met een toner of wat micelair water op een watje achter dit product aan gaan.

Wat Lush op hun website schrijft is dus niet gelogen. Het werkt echt perfect voor mijn gezicht dat af en toe last heeft van een volwassen puistje, ofterwel het ontstekingsremmend effect waar ze het over hebben. Daarnaast is mijn gezicht super zacht, en ook wel een beetje rood van al dat wrijven, maar dat trekt gelukkig wel weer weg. Ik krijg niet het gevoel dat mijn huid de hydratatie krijgt zoals ze beschrijven, zeker omdat je bezig bent met het scrubben van je gezicht. Maar wél de reiniging.

Lush dark angels kan je kopen in de winkel van lush of online vanaf 9,95 euro / 100g.

Liefs,

Joyce.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s