Clinique Moisture Surge Overnight Mask

Voor de eerste keer op ski reis. Ik. Mensen die mij kennen kunnen de woorden sneeuw en Joyce niet met elkaar linken. En nu ben ik een week gaan doorbrengen in het verre Tirol. Jawel. De après ski tot daar aan toe. Of het zitten in de zon met een boekje. Ja die dingen zag ik zitten, het op de latten staan zelf zoals ze zeggen. Dat was een uitdaging. Ik ben me gaan voorbereiden met ski lessen, want in mijn vijfentwintig lengtes zat geen enkel stukje ervaring in de bergen. Ik trok naar de winkels om thermisch ondergoed, en alle kledij wat daar allemaal nodig is om de koude te overleven. 

Ook heb ik me qua huidverzorging voorbereid. En ontdekt hoe mijn gezicht de zéér koude temperaturen heeft overleefd. Ik ben dezelfde producten blijven gebruiken als dat ik thuis zou doen. Enkel heb ik één ding anders gedaan omdat ik merkte dat de koude mijn huid erg trekkerig en droog deed aanvoelen.


Elke avond voor het slapen gaan heb ik het Moisture Surge Overnight Mask van Clinique aangebracht. Hét mirakel of ‘hoe mijn gezicht Tirol heeft overleefd’.

Het masker is een dikke, iets wat kleverige substantie met een subtiel rozige tint verpakt in een tube. Hoera voor tubes trouwens, vind ik makkelijker en ook hygiënischer werken dan potjes.

Dit is de ingrediëntenlijst: Water, Glycerin, Cetyl Alcohol, Dimethicone, Glyceryl Polymethacrylate, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Cetyl Ethylhexanoate, PEG-8, Glycereth-28, Sucrose, Sorbitan Stearate, PEG-100 Stearate, Trehalose, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Hypnea Musciformis (Algae) Extract, Gellidiela Acerosa (Algae) Extract, Olea Europaea (Olive) Fruit Extract, Triticum Vulgare (Wheat Bran) Extract, Cladosiphon Okamuranus Extract, Astrocaryum Murumuru Seed Butter, Cetearyl Alcohol, Aloe Barbadensis Leaf Water, PEG-75, Caffeine, Pantethine, Sorbitol, Butylene Glycol, Oryzanol, Bisabolol, Panthenol, Phytosterols, Tocopheryl Acetate, Caprylyl Glycol, Sodium Hyaluronate, Hexylene Glycol, Carbomer, Potassium Hydroxide, Dextrin, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Red 4, Yellow 5

Een hele hoop dus.. Na wat opzoek werk bij Mr. Google ben ik wijzer geworden dat er wel wat goede ingrediënten inzitten voornamelijk de algen extracten die je ziet. Deze zijn erg vochtvasthoudend en goed voor de gedehydrateerde huid. Ook wel een aantal antioxidanten die aanwezig zijn, en over het algemeen een goede mix van ingrediënten die er voor zorgen dat je huid zachter en egaler wordt. Met andere woorden, goed verzorgend.

Ik neem een toefje product en breng dit aan op mijn gezicht, maar ook in mijn hals. Dit is een overnight mask dus dat wil zeggen dat dit goeds de hele nacht op je gezicht zijn werk zal doen, en je het er dus niet na 10 minuten hoeft af te wassen.

Het masker is te koop bij de parfumerie en kost je 31,20 euro. De moeite waard voor mensen zoals ik die af en toe last hebben van koude en droogte.

Liefs,

Joyce.

Advertenties

One thought on “Clinique Moisture Surge Overnight Mask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s