Nieuw op MNB

Hoi iedereen !

Het is voor mij weer een tijdje geleden dat ik nog eens een artikel heb geschreven. Eigenlijk wel best echt lang geleden, ik kan het me niet echt meer voor de geest halen wanneer of ik moet het gaan opzoeken. Januari is nu aan zijn einde gekomen, oh lord wat gaat het snel…

Traditioneel had ik bij het begin van het nieuwe jaar een aantal ‘goede voornemens’ in mijn hoofd hoe ik het dit jaar ga aanpakken voor mijzelf. Zoals terug beginnen met letten op gezonde voeding. Dat heb ik wat laten varen het afgelopen jaar, oepsie. Dat is al vlotjes terug aan de gang. Ik heb me kunnen laten overtuigen om terug te Weight Watchen. Heb ik al eens gedaan, werkt prima voor mij. Alleen volhouden nu ;-).

Sporten was ook een voornemen waar ik aan dacht, en daar wordt aan gewerkt. Ik heb mijn fitbit zitten zoeken in alle schuiven van mijn huis en die ook terug opgeladen. Dit is mijn activity tracker van dienst. Hou ik lekker makkelijk een beetje bij hoeveel ik al bewogen heb, en wat ik het beste nog kan doen.

En als laatste had ik in mijn hoofd om meer tijd te gaan investeren in wat ik het liefste doe. Make up. Ik heb me ingeschreven voor verschillende lessen na het afstuderen bij Make Up Designory. De komende periode heb ik nog bruidsmake up, Studio en film en High fashion lessen. HEERLIJK, laat maar komen! Ik wil meer tijd investeren in mijzelf door dit te doen. Wat wil zeggen dat ik ook meer tijd in mijn kanaal op youtube en mijn blog wil steken.

Ik heb mijzelf dan ook voorgenomen om 1 keer per week terug te bloggen / video te maken. Deze komt dan telkens zondag online. Dan heb ik steeds leuke nieuwe wekelijkse projectjes.

Ik kan niet wachten om meer te filmen, te schrijven, uit te testen (want er is weer een hele boel aan goodies aangekomen in mijn appartement). En hopelijk hebben jullie evenveel plezier met het lezen of kijken naar mijn filmpjes als ik die ze maak.

 

Groetjes,

Joyce.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s