Hoe ik van mijn acne ben afgeraakt.

Twee jaar lang heb ik gebeden om ooit te kunnen zeggen: amai, ik ben toch wel écht blij dat ik van die acne ben afgeraakt. HET IS ER! HET MOMENT IS ER! Ik kan jullie eindelijk vertellen waar het om draait, welke producten ik nu gebruik in mijn dagelijkse routine, wat er nu eindelijk voor gezorgd heeft dat ik geen onderhuidse en erg pijnlijke puistjes meer heb.

Ik heb erg drastische veranderingen aangebracht aan mijn gezichtsroutine sinds de laatste keer dat ik er over schreef. Dat kan je hier lezen. Ik reinig nog steeds met een gezichtsreiniger van Lush, daarna met de breath of fresh air even sprayen.


En dan gebruik ik dit.. mijn wondermiddel: paula’s choice 2% BHA liquid exfoliant. Ik heb er al verschillende bloggers over weten schrijven, en vaak zijn de filmpjes die ik bekeken heb op youtube gegaan over producten met salicylzuur die goed acne bestrijden. Het is een waterachtige supstantie die ik 1 keer per dag gebruik na het reinigen en dit dan ’s avonds. Ik doe enkele druppels op een watje en ga over mijn gezicht ermee. Vaak enkel mijn t zone omdat hier het vaakst acne komt. Soms doe ik het ook op mijn wangen, maar die zijn wat gevoeliger, dus liever niet te vaak. Ik laat het eventjes in trekken en vaakt prikkelt het een iniminie beetje. Daarna gebruik ik gewoon een hydraterende en verzorgende crème. Let op! Als je exfoliërende producten gaat gebruiken moet je wel opletten met in de zon te lopen. Je opperste huidlaag wordt namelijk dunner waardoor je makkelijker kan verbranden en schade oplopen door de zon, dus overdag ook smeren met SPF! Ja ook in de winter lieverds 😉.

Dit zijn de Ingrediënten. Je ziet hier in het vet gedrukt het salicylzuur. Maar ook groene thee extract en methylpropanediol. Het is dus aangevuld met anti oxidanten maar ook met verzachtende en kalmerende anti irriterende werkstoffen. Waardoor onzuiverheden dus verminderen.

En voila, zo zie ik er nu uit. Alsof ik niet goed geslapen heb, dat ook haha 😄. Maar zonder acne. De rode vlekjes die je ziet zijn nog restanten van mijn onzuiverheden voor ik dit product gebruikte en zijn dus nog aan het genezen. 

Ik gebruik het nu ongeveer een maand en ik kan het iedereen aanraden om te proberen als je net zoals ik sukkelt met puistjes.

Groetjes,

Joyce.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s