Mijn Signature Mac Eyeshadows.

Als ik mij zelf installeer aan mijn make up tafeltje zijn er een aantal dingen waar ik standaard elke keer weer opnieuw naar teruggrijp. Als ik mij even snel moet opmaken, of gewoon dagdagelijks. En natuurlijk omdat ik die kleurtjes zo mooi vind. Ik begreep al snel dat ik deze kleuren het beste in eigen palletje zou steken in plaats van 3 verschillende kleuren uit 3 verschillende paletten te nemen. Dus liep ik naar MAC en kocht ik deze 4 mooie kleuren. Die toch wel typisch Joyce zijn. 

Ik had ooit al eens een palletje gekocht bij MAC waar je zelf oogschaduw kan in klikken. Alle, niet zozeer klikken. Dit doosje werkt magnetisch en houdt zo de oogschaduw op hun plaats. Dit is nog de oude versie van hun palettes, ze hebben ondertussen al een nieuwere en modernere versie. Maakt mijn doosje een beetje vintage?

 

Dit zijn de swatches van mijn lievelings kleurtjes. De eerste kleur is een hele lichte kleur, een highlighter: Shroom. Op foto is hij niet zo goed te zien, maar ik gebruik deze kleur vaak in mijn binnenste ooghoek en onder de wenkbrauw. Niet té veel, anders is dit echt wel te wit. De kleur ernaast heet Swiss Chocolat. Een warme bruine kleur die ik vaak gebruik in mijn arcadeboog. Om het donkerder te maken gebruik ik Embark. En over mijn gehele ooglid, een prachtige glanzende koper kleur: Coppering. Ik ben helemaal weg van deze tint!

Hieronder maakte ik dan ook een ooglook met deze kleurtjes. Helemaal zoals ik het hier boven beschreven heb. Afgewerkt met zwarte eyeliner, kohl potlood op de onderste wimperrand en mascara. Maar man, wat is dat moeilijk zo foto’s van je oog nemen! Hopelijk is het iets of wat duidelijk te zien wat ik bedoel.

 

Wat zijn jouw favoriete kleuren?

Groetjes,

Joyce.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s