Mijn nieuwe haarkleur – Flo.

Ik heb altijd al graag naar de kapper gegaan. Maar dat is me denk ik een beetje van kinds af aan mee gegeven omdat mijn mama ook kapster is. Het binnenkomen in een salon met vet haar, meestal in een dotje. Je moet je haar niet zelf wassen, wat ik soms stiekem het beste vind aan naar de kapper gaan, haha! En, als je een goede kapper hebt, kom je altijd stralend terug naar buiten. Weinig kappers geven mij zo’n goede vibe. Dat je naar buiten gaat en weet dat je haar er écht goed uit ziet. Ik ben een tijdje vaste klant geweest in Gent bij mijn goeie vriendin Laura. Maar dat is nu net iets te ver reizen in mijn drukke agenda. Ik heb naar de kapper gaan dan ook een tijdje uitgesteld, tot ik Flo ontdekte..

Flo is een relatief nieuw salon, sinds 2015, in hartje Antwerpen. Het wordt uitgebaat door de lieve Florane Platiau. Haar salon heeft een duidelijke filosofie. Ge moet u op u gemak voelen. En of ik dat voel! Zowel zij als haar interieur straalt rust uit, en dat vind ik echt fijn!

“It’s all about feeling comfy”,
that’s the philosophy of FLO.
A salon that treats your hair and
that suits your mind as well,
where you can take a rest while
Florane takes care of your hair.
The choice to work with natural products
in an industrial interior are keynotes to this salon.

Stukje van haar website

Ik ben eigenlijk het grootste deel van mijn haar kleur avontuur rossig geweest, een beetje ‘natuurlijk’ zoals een echte rosse zou kunnen zijn. Vandaag was het tijd voor iets donker. Iets roder. Iets pittiger. Zie maar zelf of dat ge het schoon vindt! Ik alvast wel…

 

 

Deze week kan je Florane nog vinden op haar oude locatie, boven Café Korsakov (op het mechelseplein). Maar volgende week verhuist ze naar een nieuwe locatie! Ze zal binnenkort te vinden zijn op de Frankrijklei 133, te Antwerpen. 

Nog es bedankt lieve Florane!

Groetjes,

Joyce.

Advertenties

2 thoughts on “Mijn nieuwe haarkleur – Flo.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s