The Insiders: Mixa verzorgingsproducten.

Op een rustige zondag maanden geleden hoorde ik mijn lief vertellen over ‘The Insiders’. En hoe vrienden van hem jaren geleden zich hier bij hebben aangesloten om allemaal gratis spulletjes te krijgen. Mijn aandacht werd getrokken naar dingen testen, dus zocht ik op de website van The Insiders wat het eigenlijk inhoudt. Met in mijn gedachten: ‘Stel je voor dat ik beautyproducten mag testen?’. 

Ik schreef mij dus in op hun website. Na een hele vragenlijst in te vullen, want ze willen wel wat weten van jij als consument, werd ik lid. Maar wat is dat nu eigenlijk?

Bron van hun website: The Insiders is een netwerk van invloedrijke consumenten, met meer dan 600.000 leden. Als Insider test je gratis interessante producten, en deel je je ervaring met vrienden, familie en collega’s. Op die manier help je om goede producten mee bekend te maken via goede, oude mond-tot-mond reclame. Veel meer fun en behulpzaam voor ons als consument dan overspoeld te worden door irritante Tv-spots.

Enkele weken geleden had ik prijs. Eindelijk mocht ik ook iets testen! Waaronder twee producten van Mixa. Mixa profileert zich als dé expert van de meest gevoelige en droge huid. Het is ontstaan in Frankrijk en heeft al meer dan 90 jaar ervaring in de verzorging van gevoelige en droge huid. Het merk is sinds kort eindelijk beschikbaar in België met een volledig gamma voor lichaam en gezicht.

De producten hebben een optimale tolerantie dankzij hypoallergene, niet-comedogene (dus geen verstopping van de poriën) formules zonder parabenen en zonder alcohol. De doeltreffendheid van de producten steunt op het gebruik van kalmerende, vochtinbrengende en beschermende actieve bestanddelen.  Ze zijn geselecteerd op basis van hun grote verwantschap met een gevoelige huid om op die manier een optimale tolerantie te garanderen. Ze zijn aldus gedoseerd voor een bewezen doeltreffendheid voor elk gevoelige huidtype. Bron

Ik kreeg thuis twee producten toegestuurd: De douche olie van Mixa & de Body milk op basis van cold cream, een zeer voedende crème.

 

Op de achterkant van de douche olie staat dit.. Ik vind de douche olie, niet echt lijken op een olie. Vettig is hij alles behalve. Schuimt ook lekker en heeft een hele subtiele geur. Ik merk dat mijn huid soepel is nadat ik deze douche gel heb gebruikt. Voor een gel is dit een topper. Meestal krijg ik er een droge trekkerige huid van als dit geen crème is. Een fijn productje dus.

 

En op de achterkant van de body milk dit..

Hij is zeer romig van textuur maar wrijft in zoals niets! Mijn ervaring met cold cream was niet veel soeps, meestal vond ik dit veel te dik en bleef er een plakkerig laagje achter op mijn huid. Maar deze, die trekt zo hard in de huid in. En zo snel. Ja, verkocht!

 

 

 

 

 
Ik ben heel erg tevreden over de producten die ik thuis heb gekregen. Een aanrader dus om thuis ook te gebruiken! Het beste van al is dat deze producten ook gewoon bij het Kruidvat te verkrijgen zijn en heel erg betaalbaar. én, nog beter.. je kan ook op de website van Mixa je voorkeur voor verzorgingsproducten aanduiden en dan krijg je je persoonlijke kortingsbonnen om af te drukken klik hier voor die bonnen!

Groetjes,

Joyce.

Advertenties

One thought on “The Insiders: Mixa verzorgingsproducten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s