Origins masker- Clear Improvement & Drink Up.

Zondag is meestal masker dag ten huize Morningnoiseblog. Deze twee lieverds hier boven kocht ik een tijdje geleden, bij Parfuma in Antwerpen. Ik zocht al een tijdje naar twee verschillende maskers die mij zouden helpen met het zuiveren van mijn huid en toch sterk hydrateren.

Ik merk dat mijn huid naarmate ik ouder word, steeds meer behoefte heeft aan sterke hydratatie. Dus was mijn eerste conclusie snel genomen: zoek een hydraterend masker. Check! Ik (en mijn zoektocht verslaving), schuimde een paar blogs en webshops af en kwam al snel bij het merk Origins terecht. Origins is een Amerikaans merk met een heel mooie gedachten gang als achtergrond. Ze beloven enkel pure plantaardige producten te verwerken in hun creaties, en dit door een zo min mogelijk belastende productie voor het milieu. Daarnaast zetten ze hun schouders onder tal van acties die zorgen voor meer bomen en natuur ter wereld, maar ook een campagne rond borstkanker. Heb ik ook al gezegd dat ze heel wat aan recycling doen met hun verpakkingen? Enfin. Milieu gewijs weet dit merk wel wat ze doen.

Op hun website kan je ook al de ingrediënten terug vinden die ze gebruiken voor hun pareltjes van producten. Klik even hier voor de lijst. Wawie! Ik merkte al snel dus, dat Origins wel hét masker merk is. Dus ik moest, en nee ik kon er echt niet aan doen het was sterker dan mijzelf, de reinigende en intens hydraterende versie van hun masker in mijn bezit hebben.

Ik kocht het Clear Improvement mask. Dit bevat actieve kool, en wat daar net zo speciaal aan is, is dat het je poriën helemaal zuiver maakt. Het werkt echt als een magneet op onzuiverheden, achtergebleven make up resten of weet ik veel wat er eigenlijk allemaal in poriën nog kan zitten. Het maakt je huid echt schoon. Maar echt hé! Hij is zwart van kleur, ruikt een beetje naar houtskool klei achtige dingen en is lekker fris. Droogt op als een steen, als je het mij vraagt! Ik kon mijn mond echt niet meer bewegen, haha!

Daarnaast kocht ik dus ook het Drink Up mask. Een 10 minuten durende zachtheid voor je huid. Het beloofd om je huid in 10 minuten te hydrateren en verzorgen. Dit maskertje bevat algen extracten en abrikozen olie (en nog meer heilige producten volgens mij). In combinatie met elkaar zorgen ze voor een velleke gelijk een peche. Amai!

Je ziet , ik ben er helemaal klaar voor, om 10 minuten te relaxen en deze goddelijke dingen hun werk te laten doen. En of ze dat gedaan hebben! Ik reinigde mijn gezicht met water en een washandje en deed daarna nog dagcrème op. Mijn gezicht voelde aan alsof het immens zacht was vooral.

De Origins maskers zijn te verkrijgen bij Parfuma, bevatten 100ml per tube (dus lekker veel), en kosten 25 euro per stuk.

Groetjes,

Joyce.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s