Zoeva Cocoa blend palette.

Oogschaduw palletten verzamelen is sinds kort een heuse nieuwe verslaving geworden. Ik schuim echt sans gène websites af naar de juiste combinatie, de juiste hoeveelheid, de juiste pigmentatie, voor een goei prijske, … Ik kan er mij écht uren (of dagen, who counts?) mee amuzeren. En dit schattig doosje, is mijn nieuwe aanwinst. Het Zoeva cocoa blend palette. 

Ik ben er echt heel erg blij mee. Het is een licht doosje, niet al te groot. Bevat 10 goede gepigmenteerde oogschaduwpans die zowel mat als glitter bevatten. Ze zijn goed blendbaar, blijven lang zitten, mooie kleuren, goed te combineren. Zowel koele als warme tinten. Ik heb mijn research gedaan dus!

Hier kan je de kleuren wat van dichtbij bekijken..


Ik maakte ook een ooglook met de warme rode tinten in dit pallet. Het resultaat zie je hier onder.

Ik kocht dit palette bij de douglas.nl, online dus voor 18.95 euro.

Groetjes,

Joyce.

Advertenties

2 thoughts on “Zoeva Cocoa blend palette.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s