Nivea honingmasker

Niets (of toch bijna niets) is beter dan op een zondag, nu je toch alleen maar in je luie zetel hangt of op topdagen bijna je bed niet uitkomt, dan een maskertje op te doen om je helemaal te ontspannen. Ik koos dit masker. Het Nivea verwennende honing masker. Mijn huid heeft een beetje afgezien van de droge lucht die er hangt op het werk in combinatie met nachtdiensten. Dus ik kan wel wat extra verzorging gebruiken.

Hier onder kan je de ingrediëntenlijst vinden. Er zitten heel wat verzorgende bestanddelen in, maar ook alcohol als derde al en dat droogt de huid uit. Dat is wel héél hoog op de lijst voor een gezichtsmasker. Zeker deze die beloofd na 10 a 15 minuten inwerken intensief te verzorgen en verzachten. Daarnaast zit er ook honingextract en natuurlijke amandelolie in. Wat dan weer wel goed is. Ik ben benieuwd.

Ik breng mijn maskertje altijd aan met een foundation kwast. Ik heb er zelfs speciaal ooit eentje voor gekocht. Geen dure speciale kwast, nee gewoon eentje van de Hema die je hier ziet. Werkt perfect voor maskertjes.

En dit is het maskertje op mijn gezicht. Een rijke crème substantie die ik er 15 minuten heb laten opzitten. Volgens de verpakking moet je de restjes na 15 minuten afwrijven met een papieren zakdoekje. Dat heb ik ook gedaan. Maar daarna had ik wel wat last van het residu dat achterbleef. Het bleef wel heel erg kleverig op mijn gezicht. Dus heb ik met een beetje toner water van de lush en een watje toch mijn gezicht even extra gereinigd. Een na foto heb ik niet omdat hydratatie niet echt te fotograferen valt. Mijn gezicht voelt wel zacht aan, mijn wangen dan. Mijn T zone is wel héél vet geworden van dit maskertje.

Al bij al een fijn maskertje, al zou ik hem persoonlijk eerder in de winter gebruiken als het echt koud is geweest. Dan is mijn huid altijd iets droger. Misschien iets meer dus voor de gevoelige droge huidjes onder ons, dan voor mij.

Ik heb dit maskertje gekocht in Berlijn in het Nivea Haus. De enige winkel van Nivea ter wereld. Daarom dat het dus ook in het Duits op de verpakking staat. Maar je kan soortgelijke maskertjes gewoon kopen bij de drogisterij, of soms zelfs in de supermarkt. Ik gok aan de prijs van € 2,50 voor 2 x 15 ml product. Goed voor twee héél luie en ontspannende zondagen ;-).

Groetjes,

Joyce.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s