Sally Hansen Miracle Gel nagellak.

Eind vorig jaar ben ik begonnen met mijn nagels te laten doen in een nagelsalon #luxepoes. Nu dat een tijdje stil ligt ben ik aan het experimenteren met zelf nagels terug lakken. Altijd zo’n gedoe, dus dacht ik bij deze te zien dat ik de pot met goed gewonnen had! Deze nagellak van Sally Hansen is een no light gel nagellak. Ze beloven even straf te blijven zitten als gellak. Volgens hun site: ‘up to 14 days of colour and shine’.

Sally Hansen miracle gel is een lakje dat via twee stappen werkt. Je legt eerst twee mooie laagjes van de kleur die je wil gebruiken op je nagels. Daarna wacht je 5 minuutjes en dan breng je de top coat aan die ze verkopen. Nagellak die 14 dagen mooi blijft? En alles wat ik moet doen zijn die 3 stappen? Dat moest ik proberen! Dus ik kocht het rode lakje in de kleur 470 red eye. Ik geloof ergens in promotie bij het Kruidvat. Beide voor 8€ stuk als ik het mij goed herinner.

Hieronder kan je zien hoe ik het er van af heb gebracht met dat lakken, na jaren oefenen lukt het mij soms nog steeds niet om tegoei te lakken; oeps! Nuja, binnen de lijntjes blijven was nu niet de opdracht. Ik lakte twee laagjes van de rode kleur, wachtte 5 minuutjes om daarna de top coat te gebruiken. Braafjes heb ik daarna nog 30 minuten gewacht om zeker te zijn dat mijn nagels droog waren. En dan kon het testen beginnen!

Ik heb geen ‘zware’ arbeid gedaan waardoor je denkt dat je nagels snel gaan afbladeren. Ik had nachtdiensten op het werk en die zijn over het algemeen héél rustig. Dus ik heb veel getypt wel. Thuis gewoon dagelijks afgewassen en gekookt. En mij gedoucht. Waarom noem ik dit op? Omdat ik geloof dat dit gewone dagelijkse activiteiten zijn, zodat jullie weten dat ik niets extra gedaan heb om hem er sneller te laten afgaan.

Deze foto trok ik 4 dagen nadat ik mijn nagels heb gelakt. Je ziet al van ver dat er een groot stuk af is aan mijn middelste vinger. Na 4 dagen. Sally, this is a dissapointment, sorry hun’. Ik heb hem hier voor ook al es een keertje geprobeerd, met het zelfde resultaat. Maar ik wou niet opgeven. Dacht dat het wel aan mij lag, dat ik veel met mijn handen zou gedaan hebben die periode. Maar ook de tweede test heeft hij niet doorstaan. Ik heb even een close up genomen van hetzelfde hand.

Zie je? Deze is misschien wat duidelijker. Jammer. Echt jammer. Maar 14 dagen op deze manier zou hij sowieso niet overleven denk ik. Het is een heel mooie nagellak op zich. En ook best goed dat ze uit komen met hun eigen top coat systeem erbij, want dat vergeten heel wat mensen vaak. Maar het blijft een gewone nagellak die verwijderbaar is met gewone nagellakremover.

Sally Hansen Miracle gel is voor de liefhebbers nog steeds te koop in de parfumerie of kruidvat aan verschillende prijzen.

Groetjes,

Joyce.

Advertenties

One thought on “Sally Hansen Miracle Gel nagellak.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s