Lush Rub Rub Rub Shower Scrub

Rub rub rub shower scrub, kom je bij de scrubclub? Bye dode huidcellen, Hi zacht velletje! Lush en hun beschrijvingen op de verpakking vind ik altijd leuk om te lezen. Vroeger was scrubben altijd iets wat ik liet doen in een schoonheidssalon. Dan ging ik es één keer voor mijn verjaardag (met een bon die ik waarschijnlijk had gekregen), een behandeling laten doen. En daar zat soms een scrub tussen. Of het was iets wat ik op reis makkelijk kon laten doen in één of andere hammam van het hotel. Om de een of andere redenen is in de jaren verder scrubben niet meer zo’n grove luxe geworden dan voordien.

Misschien omdat ik dit heerlijk goedje ben tegengekomen in verschillende drogisterijen? Of zoals deze bij Lush. Rub Rub Rub is een scrub met een heerlijke zee geur. Als ik hem gebruik doet hij me altijd denken aan vakantie. Ik ben echt weg van die zee geur die ze daar hebben!

Net zoals het goed is om je huid te hydrateren, is het ook goed om dode huidcellen te verwijderen van je lichaam. Waarom eigenlijk? Wel, omdat je lichaam eigen twenty-four-seven nieuwe huidcellen aan maakt, heel de dag door. Dat doet het standaard, maar ook extra als het in aanraking komt met de zon (UV stralen) bijvoorbeeld. Omdat ons lichaam dit nu eenmaal doet, verliezen we ook ‘dode huidcellen’. Logisch. Het scrubben zorgt er nu net voor dat die dode cellen weg zullen gaan. En dat je huid weer zacht aanvoelt. Maar ook weer sneller kan bruinen bijvoorbeeld omdat ze niet ‘onder een laagje’ aan dode cellen zit. En niet alleen dat, het laat je huid ook meer stralen en ziet er gezonder uit. Win – win. Snap je?

In mijn douche staat dus nu de Rub Rub Rub Shower scrub van Lush en dat potje pak ik één keer per week van zijn plaats. Hier onder kan je de ingrediënten terugvinden van deze lieverd, en zijn prijs. En ja, hij ziet er dus echt zo blauw uit als die veeg..

Welke scrub gebruik jij het liefst?

Groetjes,

Joyce.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s