Lente manicure in roze pastel

Pantone heeft een tijdje geleden Rose Quartz en Serenity (pastel roze en blauw) als kleuren van het jaar 2016 gekozen en de lente is begonnen. Twee goeie redenen om één van deze kleuren te gebruiken in mijn manicure deze week.

Ik kijk altijd op tegen nagels lakken. Niet omdat ik het niet leuk vind om te doen maar omdat ik zo lang moet wachten tegen dat het écht droog is. Of dat ik zo geduldig moet zijn om niet naast mijn nagel te lakken. Het gebeurt me nog vaak dat ik hier mee fouten bega, als ik bijvoorbeeld tegen beter weten in toch naar toilet ga net nadat ik mijn nagels lakte of weer eens denk dat ik in 5 minuten mijn nagels wel gelakt en volledig droog krijg! Kortom, mijn talent voor bad time managing. Maar veel minder, met deze tips die ik heb gevonden.

  1. Neem je tijd. Jawel. Gewoon doen. Zet de radio op, je favoriete serie, maakt me al niet uit wat zolang je je kan entertainen zonder je handen lang te gebruiken.
  2. Gebruik een base coat voor je er aan begint en een top coat om de boel te ‘sealen’ zoals ze zeggen. Harde werk van je geduldig lakken zal je beloond worden omdat je nagels er langer mooier uit zullen zien.
  3. Je kan na je top coat om je nagels sneller te laten drogen een druppeltje sneldroger toevoegen. Ja! Ongeduldige vrouwen tip for the win! Ik kan niet zeggen dat ze binnen de minuut droog zijn, maar dit goedje zorgt er voor dat ik geen hele film moet uitkijken op netflix vooraleer ik weer terug iets kan doen met mijn handen.

 

Ik gebruikte deze producten voor mijn nagels:

Base coat: Rimmel Nail Nurse – Nagellak: Rimmel 60 second ring o’rose – Top coat: Catrice quick dry & high shine top coat – Instant dry: Bourjois

En zo zien mijn nagels er dus uit. Ik heb uiteindelijk 3 laagjes van de nagellak aangebracht, maar heel dun dan. Ze blinken nog een beetje omdat er in de instant dry van Bourjois ook een verzorgende olie lijkt te zitten. Dat maakt het extra fijn!

 
Groetjes,

Joyce

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s