Shoplog Berlijn ♥

Eind februari konden jullie al lezen dat ik een citytrip naar Berlijn zou maken. Eindelijk. Die stad stond namelijk al even op mijn verlanglijstje! Ik had me voorgenomen om weer leuk een aantal foto’s te nemen van de stad, en wat we zouden doen.. Ik vroeg zelfs aan mijn lief of hij het erg zou vinden mocht hij per ongeluk op de foto staan als ik iets wou posten. Tot ik daar was. Ik besefte dat ik even nood had aan vakantie en gewoon even genieten. Niet bezig zijn met vanalles, maar enkel met mezelf. Dus heb ik gedaan wat ik wou, en dat is shoppen, wandelen, eten, genieten en vooral veel gelachen.

En dat shoppen daar kan ik wel meer over vertellen ! Het begon al op de luchthaven in Zaventem. Net achter de douane bevindt zich namelijk een Victoria’s Secret. Mocht het nu net toeval zijn dat ik geen parfum mee had genomen voor deze trip (lekker express), kocht ik daar al een eerste goodie om mee te nemen. De Noir Tease Bodymist. Heerlijk verleidelijk geurtje.

Toen we aankwamen in Berlijn zag ik al in de verte een aantal winkels. En eigenlijk hebben we bijna niets anders gedaan dan Berlijn al shoppend te verkennen. De Douglas, KaDeWe, Kiko, Nivea Haus, Lush, …

Ik laat jullie nu alvast een sneak peek zien van de dingen die ik gekocht heb hier boven. Ik ben ze nog aan het uittesten om jullie iets te laten weten wat ik er van vind.

Shoppen jullie trouwens veel op reis?

Groetjes,

Joyce.

Advertenties

2 thoughts on “Shoplog Berlijn ♥

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s