Winter Rescue: Lush Floating Island bath melt.

Het wordt stilaan wat warmer. I like it! De dagen worden wat langer en het zonnetje begint te schijnen. Ik heb alvast mijn zonnebril al klaar gelegd en al een aantal zomerjurkjes ingeslaan voor de lente. Ik kan niet wachten!

Maar toch voel ik dat het nog koud is en dat mijn huid nog wel een boost kan gebruiken voor ik mij weer elke dag met zonnebrandcrème ga insmeren. Ik kocht in Berlijn een heerlijke Lush bath melt vol met rijke oliën om mijn huid super zacht te maken.

Deze floating island ruikt heerlijk naar vanille en witte chocolade, super zoet! Hij is kleiner dan een gewone bruisbal van de Lush en heeft ook een klein takje er in zitten. Een klein stukje vanillestok dus. Ik liet hem in mijn warm badje vallen en zoals de naam al zegt; hij smelt helemaal in je bad. Geen schuim of niets maar een heerlijk verzorgende olie die drijft op het water. Je voelt het als je er in stapt, dit wordt vettig ;-).

En als ik er uit kom en mij af droog dan voel je je nog een beetje plakkerig van de olie. Of moet ik zeggen glibberig? In ieder geval, ik ben daarna rechtstreeks in bed gekropen en de volgende ochtend wakker geworden met een gehydrateerd velletje. Missie geslaagd!

De Bath Melt Floating Island is van de nieuwe collectie en te koop bij Lush voor € 3,45.

Bonus Nood Tip: ik heb mijn haar laten weken in het olie water voor ik het ging wassen. Ook heb ik een klein beetje van de bath melt in mijn puntjes gewreven. Met als resultaat; zachte verzorgde haren.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s