Tip: mascara op je gezicht wegdoen.

Ja, lap. Ik ben soms zo’n brute en onhandige als ik mij moet haasten dat ik smos met alles. Ook met mascara. Maar ik heb een oplossing gevonden ondertussen, zonder gans mijn basis weer weg te vegen! 

Ik las op een van mijn favoriete blogs ook dit foutje. De truc is dus gewoon om lang genoeg te wachten totdat je mascara is opgedroogd. Beetje griezelig, het zal niet indrogen en een vlek achterlaten maar net makkelijk wegkrabbaar of wegpoetsbaar te zijn door zachtjes met een droog wattenstaafje erover te wrijven.

En dat werkt. Zo nu kunnen jullie dus ook zorgeloos smossen ;-).

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s