Soin Choc Antifatigue eye patch

Even geleden kocht ik deze eye patches bij Ici Paris XL. De Soin Choc Antifatigue eye patch.


De verpakking is in het frans maar dat is makkelijk te vertalen. Het is dus een hydraterend maskertje voor onder je ogen. Goed om even snel onder je ogen een hydraterende boost te geven. Op de verpakking lees ik ook dat het wallen zou moeten verminderen en je een wakkere blik zou moeten hebben. Of verwacht ik dat gewoon van zo’n express eyepatch?

Hier zie je de verpakking van de twee eye patches. Het bevat eentje links en rechts. Even goed kijken welke kant het op gaat! Ik zat al snel met de verkeerde kant in mijn oog te prikken waardoor ik niets kon zien. Hierop zie je ook de ingrediënten en wat ze beloven te doen: Ik lees dat ze dus inderdaad onmiddelijk resultaat beloven en een heleboel synoniemen voor wakkerder, levendiger en frisser eruit zien.

Als je hier onder kijkt kan je zien dat ik best die beloftes kon gebruiken.
  

Dit is de voor foto dus ;-).

En zo breng je de oogpatch aan. Het is een beetje lastig om mijn oog open te houden en 15min tv te kijken. Maar het is me gelukt. Hier onder zie je het resultaat.

Ok, ik moet kritisch zijn. Veel verschil merk ik niet. Mijn wallen zijn inderdaad minder, en mijn blik is opener. Of het nu frisser is weet ik niet. Ik moet wel toegeven dat mijn huid heel zacht aanvoelt en goed gehydrateerd. Mijn lief heeft ook even gekeken en hij vindt dat er een klein beetje verschil was aan mijn wallen en lijntjes (bedankt liefje).

Je kan de antifatigue eye patch kopen bij ici paris xl voor € 4,95.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s