Citytrip ♥ Berlijn – Wat neem ik mee?

Morgen, vrijdag, ga ik naar Berlijn. Voor de eerste keer. Heerlijk. Deze stad staat al een tijdje op mijn verlanglijstje. Ik hou van korte tripjes in steden. Je kan er makkelijk rond wandelen, overal zijn er leuke dingen te doen, te zien en veel lekkers om te eten. Ik ga van vrijdag tot maandag, een verlengd weekendje met 3 keer slapen erbij. Ik bedacht me dat het wel leuk zou zijn om te zien wat ik meeneem beauty gewijs naar zo’n weekendje Berlijn.

Elke keer ik op reis ga neem ik ofterwel veel te veel me en gebruik ik meer dan de helft dat ik mee heb niet, ofterwel denk ik dat ik opeens kan toveren en zo weinig meeneem dat ik van oogschaduw ook blush en highlighter kan maken. Ik verwacht nu ook weer ergens bij de twee te zijn. Of misschien net zo doordacht omdat ik er nu over schrijf?

Allereerst wat ik altijd opschrijf op mijn lijstje om mee te nemen is gezichtsverzorging.

Van links naar rechts:

Nivea Micelair water voor gevoelige huid in een reisflesje om mijn oogmake up en eerste laag make up er af te halen.

Lush Ultrablend is mijn gezichtsreiniger

Lush Breath of fresh air gebruik ik als toner op een watje na het reinigen

Biodermal oogcrème voor onder de ogen

Dermalogica Breakout control is een spot – treatment voor puistjes

Dermalogica Oil Free Matte als dagcrème

Dermalogica Active Moist  als nachtcrème

Mijn uiteindelijke make up keuze! Niet te veel, niet te weinig (voor mijn gewoonte toch). Ik probeer het zo netjes mogelijk op te lijsten hier onder:

L’ Oreal Infallible 24H-Matte foundation in de kleur 11 Vanilla

MAC Pro Longwear Concealer in de kleur NC20

 Catrice Mattifying Powder

Urban Decay Primer Potion

Nars orgasm

MAC Soft & Gentle

Catrice Mascara

Essence longlasting eyeliner pen & gelliner pen

Urban Decay Naked 2 Palette

Catrice wenkbrauwpoeder

MAC lipsticks (boven naar onder): Relentlessly Red, Lady Danger & Diva.

Gelukkig heb ik een grote koffer mee om alles in weg te steken! Wat neem jij allemaal mee op reis? Ga je voor uitgebreid of een minimum? Laat het achter bij de comments.

Groetjes,

Joyce.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s