BBG 1.0 – pre-workout.

Fail. Woa woa woooaaaaa. Ja echt een dikke fail. Ik kon er niet aan doen. Beetje teleurgesteld, dat ben ik wel. Vol goeie moed schreef ik vorige week hoe ik terug wil beginnen sporten en dat ik er deze keer voor wil gaan. Ik nam er mijn work out schema weer bij op mijn ipad en scrolde vrolijk door de schema’s. Maar moeder natuur stak er een stokje voor.

Maandag schreef ik het vorige artikel. Ik besloot vanaf maandag te pre work outen (is dat een woord? Nu wel..). Ik heb al zo lang stil gezeten dat er ineens invliegen nefast zou zijn voor mijn spieren. Dus ik besloot te wandelen en dagelijks 10.000 stappen en aantal kilometers te zetten. Beetje opwarmen dus. Dat lukte aardig goed zelfs. Ik vind wandelen echt geen grote moeite. Ook al heb ik een zittende job probeer ik dat wel op te lossen op het werk of wandel ik naar het werk. Maandag en dinsdag ben ik er geraakt om zo veel te stappen. Plus 45 actieve minuten volgens mijn activity tracker. Ik ben héél blij met dat ding. Hij volgt elke dagelijkse activiteit die ik doe. Zelfs slapen. Ook heb ik flink op mijn voeding gelet. Ik heb minder gesnoept, flink mijn porties fruit en groenten gegeten, minder koolhydraten en sowieso geen frisdrank (die slechte gewoonte ben ik al jaren afgeleerd). Nu ja, woensdag ben ik beginnen falen. Ik ben ziek geworden, hoera voor de griep.

Ik lig al half plat sinds woensdag. Ik schrijf dit nu op zaterdag recht vanuit mijn zetel. En de enige beweging die ik maakte was naar links en naar rechts draaien omdat ik het bakje van de tv telkens aan de andere kant had neergelegd. Dus sorry aan degene die zweetverhalen en meer hadden verwacht van mij. Ik ga het een weekje uit stellen. En misschien ook iets extra toevoegen aan mijn pre work – out schema. Wandelen enzo dat lukt me aardig, dat weet ik. Wat dat extraatje zal zijn, daar ga ik nog eens over nadenken. Misschien wel joggen ofzo, als het mooi weer is.

Hopelijk lukt het me deze week wel !

Groetjes,

Joyce.

 

Advertenties

2 thoughts on “BBG 1.0 – pre-workout.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s