10 vragen over eten

 

 Oooooooh eten! Ik hou van eten. Ik hou van lekkere gerechten hartig en zoet. Van uit eten gaan, van gezellig thuis koken in mijn eentje tot dineetjes organiseren. Tot familiefeesten met buffetten. Tot koffieleuten met patékes of zelfs taarten bakken. Ja. Alles met eten, nu, graag. Alstublieft. Ik krijg al honger als ik er aan denk. Dus een tag die vragen stelt rond eten, ja dat is iets wat ik moet beantwoorden. Ik vond deze tag op 2WMN. Een lifestyle blog die ik maar al te graag volg. 

Sinds wanneer heb je een passie voor eten en koken?

Ik heb altijd al naast mijn ouders in de keuken gehuppeld sinds ik mij kan herinneren. Ik wou steeds helpen en daarna alles opeten. Jammie! Ik kan zeggen dat die passie alleen maar gegroeid is. Ik ben dan ook diegene wiens camera na een reis vol staat met alleen maar foto’s van de dingen die ik daar at.. Ach ja.


Wie is je grootste kookheld?

Pfiew, kookheld. Mag het ook heldin zijn? Dan kies ik voor Nigella Lawson. Deze vrouw is heerlijk authentiek en zweert bij volle, romige producten. Ja. Ze heeft niet alleen heerlijke recepten (die wonder boven wonder altijd lukken bij mij, ik weet niet hoe dat komt), maar ze ziet er ook nog eens fantastisch uit.

Wat is je favoriet gerecht dat vroeger voor je gemaakt werd?

Mijn moeder maakte vroeger de lekkerste wortelpuree. MMm! En gemixt dan nog. Ik lust niet graag gemixte aardappelen, maar dit is écht een vereiste. Ik probeer het vaak zelf thuis te maken, maar merk toch dat ik een mama – ingrediënt mis.. Binnenkort toch nog eens vragen of ze dit klaarmaakt..

Wat lust je niet?

Maïs. Ugh, die geur alleen al.

Welk gerecht uit de Belgische keuken vind je het lekkerst?

Een echt oostends vispannetje.

Welke keuken trekt jou het meest?

Griekse keuken

Welk gerecht past het beste bij jouw persoonlijkheid?

Ohjee, bij mijn persoonlijkheid dan nog. Iets snel, wat je impulsief kan klaarmaken en ondertussen nog kunt varieren omdat je nog steeds niet weet of je vis, vlees of vegetarisch erbij zal eten. Zoiets?


Wat vind je belangrijk aan de voeding die je eet?

Dat het lekker is. Altijd. Of ik nu aan het diëten of genieten ben.

Wat zou je willen eten de avond voor dat je amandelen geknipt worden?

Ik heb eerlijk gezegd dit al laten doen als volwassene. Maar ik heb wel echt geen idee wat ik toen gegeten heb de avond ervoor. Ik vermoed iets pikants ofzo, want erna mag niets gekruid (of toch bijna niet). En anders kies ik wel voor deze hier onder… Ja allebei!


Vind je dit een leuke tag? Neem hem dan gerust over! Of laat me even weten wat jij er van vindt hier onder!

Groetjes,

Joyce.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s