Kruidvat eeltsokjes


Ik heb een dislike. Het is zover. De allereerste hier op Morningnoiseblog. En ik moet er overheen. Ik had namelijk zoveel van dit verwacht. Ik had al veel gelezen over de eeltsokjes van Kruidvat. Over hoe ze werken, tijdens het ‘vervellen’ en daarna. Maar ik kan het niet onder stoelen of banken steken. Ik ben een beetje teleurgesteld.

Jullie mogen best weten dat mijn voeten niet de meest schattige voetjes zijn (ook al zegt mijn lief van wel). Ik heb best veel last van eelt. Vooral aan mijn grote teen, mijn hiel, naast mijn grote teen,… Ik heb namelijk best wel brede voeten en dat wringt nogal in de meeste schoenen.

In de winter zie ik zelf niet hoe mijn voeten er uit zien omdat ik ze verstop in lekker warme sokken. Maar in de zomer wil ik die sokken graag achterwege laten en een mooi paar sandalen uit de kast trekken. Om mijn voeten eindelijk es tegoei summer proof te krijgen, besloot ik dus om nu al aan de slag te gaan.

Het pakketje bevat twee sokjes die je een uur lang moet aanhouden. Daarna afspoelen en gedurende twee weken je voeten laten weken elke dag. Hier kan je even lezen wat de verpakking zegt.


Met de manier van aandoen van de sokjes had ik helemaal geen moeite. Wel even oppassen dat je je voeten niet omhoog legt, anders loopt de gel eruit. Het rook wel een beetje chemisch, niet naar lavendel zoals er op de verpakking staat. Tot daar aan toe. De eerste week was ik echt verbaasd van de hoeveelheid huid die er van mijn voeten af kwam. Ik ga je het beeld besparen, maar geloof mij.. Het was echt veel. Ik vroeg me af of ik uberhaupt nog iets ging overhouden.

Maar naarmate dat de tweede week vorderde werd ik teleurgesteld. Het stopte ineens. Terwijl mijn eelt bijna onaangeroerd leek. Twee weken verder had ik zelfs droge plekken op mijn voeten. Not kidding.

Ik ben er dus niet tevreden over. Misschien werkt het wel voor mensen die er maar een beetje last van hebben. Je kan ze in ieder geval kopen bij Kruidvat voor € 7,99.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s