Manic Monday: Kayla Itsines Bikini Body Guide 1.0

 

 Ik denk dat dit één van de berichten is die ik mij het meeste ga beklagen. Sport en ik zijn nog nooit écht goeie vriendjes geweest. ’t Is te zeggen. Ik word helemaal wild van nieuwe sporten. Echt waar. Ik kan er volledig in opgaan. Daarmee bedoel ik dat ik zo enthousiast kan worden van iets nieuws dat ik ook extra sport kledij ga kopen, of gewichten koop voor thuis en gans mijn eetschema voor de komende week opstel. Met de gedachte: ‘ nu gaat het zeker lukken ‘. Ja. Elke keer. Ik ben nog steeds zo naïef.

Want vandaag wil ik aankondigen dat ik mij opnieuw ga wagen aan de befaamde Bikini Body Guide van Kayla Itsines. Euh watte? En van wie zeg je? Dat is meestal de vraag die ik krijg als ik dit vertel aan vriendinnen.

Kayla Itsines is een jonge australische vrouw met griekse roots die een waar fitness guru geworden is. Haar BBG-Girls veroveren instagram met bezwete selfies en progress pictures. #deathbykayla & #sweatwithkayla worden mijn dagelijkse hashtags.

BBG is een twaalf weken programma dat zegt dat je 3 keer in de week aan een hoge intensiteit moet sporten en 2 keer met lage intensiteit. Dat vertaald ze in haar oefeningen die je koopt, en bijvoorbeeld wandelen, zwemmen of licht joggen als aanvulling. Haar oefeningen zijn in circuit vorm en duren een half uurtje. Meer info kan je vinden op Haar website.

Ik heb het al eens gedaan en dat half uurtje is wel degelijk afzien. Auw! En nu ga ik er weer voor gaan. Elke maandag zal ik dus mijn sport avontuur van de vorige week vertellen. Kan je je niets voorstellen bij mijn uitleg? Zie mij dan vanaf volgende week mijn leven uit zweten. Ik hoop dat ik nog kan bewegen!

Wish me luck,

Joyce.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s