Winter Rescue: Lush Ro’s argan body conditioner

Ik ben een enorm grote fan van Lush. Hun filosofie, de producten, de winkel, de mensen die werken in de winkel. Ja. Allemaal leuk. Ook mijn lief had dit snel door. Ik krijg altijd leuke cadeautjes en ook één keertje had hij een grote cadeau gekocht vol Lush spulletjes. Waaronder deze body conditioner. 

Wanneer ik trouw mijn body lotion voor onder de douche heb gesmeerd en het gevoel heb dat het net iets meer mag zijn die dag, ruil ik die even in voor de Lush Ro’s argan body conditioner. Deze crème zit in zijn welbekend zwart potje. Hij is dik, romig en ruikt ontzettend hard naar rozen. Hij smeert goed uit net zoals de nivea voor onder de douche, maar voed ontzettend hard je huid, wow!

Dit zegt Lush zelf over hun product:

Deze bodyconditioner zit tjokvol verzorgende ingrediënten zoals cacaoboter, fair trade shea boter, paranotenolie, amandelolie, goji bessensap, cupuacaboter en arganolie. Arganolie is een kostbare olie die vol Vitamine E en essentiële vetzuren zit, we halen het uit Marokko. Dat is het enige land waar deze zeldzame boom groeit! De geur van deze conditioner is Rose Jam, Simon’s nieuwste parfum, een lichte, speelse rozengeur.

Je gebruikt deze conditioner zoals je een haarconditioner zou gebruiken: Verdeel het over je schone, natte huid, laat het even intrekken, afspoelen, dep je huid daarna voorzichtig droog. Je hebt geen bodylotion meer nodig en ruikt goddelijk. Een superuitvinding, al zeggen we het zelf!

Lush Ro’s argan body conditioner is te koop bij Lush winkels of online voor € 31,5 / 225g (grote pot).

ps: mijn potje was volledig gehavend en niet echt nog mooi op foto te zetten. Oeps. Daarom geen foto van mij deze keer.

Groetjes,

Joyce.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s