Valentine inspired: mijn rode lipstick stash

Valentijn. de tijd van het jaar dat geliefde samenkomen en bla bla bla. Ik doe er niet aan mee. ’t Is te zeggen, wij doen er niet aan mee. Maar ik bladerde door online beautyland en vond de ene valentijn tutorial na de andere. En alles wat met make up te maken heeft, dat inspireert me wel. Dus dacht ik Valentijn te linken aan mijn collectie rode lipsticks. Dus kan je verder lezen en je laten inspireren op kissable red lips als je je lief wél wil zoenen op je valentijn date.

Ik hou van lipsticks, en rood is altijd wel al mijn favoriete kleur geweest. Zowel op de slaapkamermuren van mijn ouderlijk huis als op mijn nagels gelakt tot dus een lipstick collectie. Ik maakte een aantal swatches hier onder.

Van links naar rechts: Mac Ruby Woo, Mac Lady Danger,  Catrice Ultimate colour Mattraction, Catrice Ultimate stay Red Red Shine, Catrice made to stay smoothing lip polish Megan Fuschia& Maybelline colorsensational Fatal Red.

Mac Ruby Woo

Ruby Woo is, naast red, de meest gekochte rode kleur van mac. Meeste beweren zelfs dat hij bij écht iedereen goed staat. De lipstick heeft een retro matte finish, wat wil zeggen dat hij serieus goed intrekt en droog is op je lippen. Een mooie koele blauwe ondertoon maakt hem dan ook zo beroemd. Hij is te koop online of in de mac – store voor € 19,5.

Mac Lady Danger

Lady danger is een warme rode kleur met een oranje ondertoon. Heeft een matte finish (dus niet zo droog) en draag ik héél graag omdat hij mij is aangeraden door mijn blauw grijze ogen. Hij is te koop online of in de mac – store voor € 19,5.

Catrice Ultimate Colour: Mattraction

Deze lipstick van Catrice neem ik steeds uit de kast als ik voor een volle rode mond wil gaan. Hij heeft veel kleur, dekt goed plus droogt niet snel uit. En voor de prijs is dit een win win situation. Hij is te koop bij Kruidvat voor € 3,99.

Catrice Ultimate Stay: Red Red Shine

Deze lipstick zegt het zelf; hij is gemaakt om langer op je lippen te zitten. En dat doet hij ook ! Goed voor een kleine 3uur rood plezier op je lippen is hij iets droger dan de ultimate colour lijn. Maar nog steeds heeft hij een zacht prijsje. Hij is te koop bij Kruidvat voor €4.

 

Catrice made to stay smoothing lip polish: Megan Fuschia

Gemaakt op er op te blijven zitten. En dat doet hij ook. Serieus. Voor een dienst heb ik hem opgedaan. En na 8 u te praten, eten en drinken zit hij er nog steeds op. Hij trekt geweldig hard in je lippen. Deze lip polish heeft wat weg van lipgloss met zijn glossy effect, maar dat trekt snel weg. Hij heeft ook een super handig kwastje zoals je kan zien op de foto om deze lipstick aan te brengen. Hij is te koop bij Kruidvat voor € 4,99.

Maybelline Colour Sensational: Fatal Red

Tot slot heb ik nog deze lipstick van Maybelline. De toch wel meest verzorgende rode lipstick in mijn bezit. Maar ook een van de eerste die ik nog heb. Ik kocht hem jaren geleden (en hij is nog steeds goed!), en dacht toen: ‘ waaw, dit is mijn eerste dure product dat ik koop’. Ik herinner me dat ik super trots was op mijn aankoop. En ik ben er nog steeds blij mee. Na even google werk kan ik je vertellen dat hij nog steeds te koop is bij Kruidvat voor € 10,49.

 

Dit waren mijn rode lipsticks. En ik ben niet van plan om er mee te stoppen! Wat is jouw favoriete lipstick? Laat het gerust achter bij de comments.

Groetjes,

Joyce.

 

Advertenties

One thought on “Valentine inspired: mijn rode lipstick stash

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s