Manic Monday: mijn everyday look

Al een tijdje draag ik nu dezelfde look. En toen ik deze morgen mijzelf opmaakte aan mijn nieuwe tafel (aaaah! Nieuwe toilettafel, daar word ik al gelukkig van) werd ik nog enthousiaster door mijn dagelijkse look te maken. 

Hoe meer ik er mee speel, hoe leuker ik het vind. En dus dacht ik, laat ik er een paar foto’s van delen! Hieronder zie je twee foto’s die ik maakte. Ik maak mijn ooglook nu dagelijks met een soft cut crease. Dat wil zeggen dat ik in de arcadeboog met een donkere kleur aan de slag ga, en op het ooglid een glimmende lichtere kleur.

Hieronder lijst ik even alle producten uit mijn everyday bakje:

  • Foundation: l’oreal Infallible 24H-Matte in de kleur 11 Vanilla.
  • Concealer: MAC Pro longwear in de kleur NC20
  • Poeder: Catrice matt finishing powder pressed
  • Wenkbrauwen: Catrice wenkbrauwdoosje
  • Oogschaduw: Urban Decay Naked 2 palette
  • Mascara: Catrice
  • Highlighter: MAC Soft & Gentle
  • Blush: Nars Orgasm
  • Essence lipstick matte 02 Coral

 

Groetjes,

Joyce.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s