Winter Rescue: Lush lemony flutter

Nagelriemcrème..wasda? Tot ik voor de eerste keer een Lush binnen stapte had ik hier nog nooit van gehoord. Maar het bestaat! Alsof handcrème nog niet genoeg was.

Het goedje is goed dus om de huid rondom je nagel te hydrateren en soepeler te maken. Maar ook andere droge plekjes pakt hij aan. Op het potje doen ze de suggestie om hem aan je ellebogen of hielen te smeren. Een hydraterende crème? Ik was nieuwsgierig. Ik pakte dit potje op in de winkel en heb het getest. 

Allereerst, de geur. Oh my gawd. Ik ben een heuse citrus fan en dit ganse potje bevat een bom aan citrusgeuren. Zálig! Hij heeft een zeer dikke romige structuur. Ik voelde meteen al, dat dit serieus goede boters bevat die mijn huidke zacht zullen maken. Dus ik smeerde hem op mijn handen. Jummie. Er blijft een tijdje een vertig laagje achter op je handen. Maar dat verdwijnt wel weer snel genoeg.

Kortom, ik ben hem diezelfde dag nog terug gaan halen. Hij is enorm fijn om dik aan te leggen voor het slapen. En ook de hielen test heeft hij doorstaan. Plus, dit potje haat écht lang mee.

Je kan de Lush Lemony Flutter kopen in de Lush winkel of online voor € 10,65.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s