MAC Costa Chic lipstick

Ik was al een tijdje op zoek naar een mooie roze lipstick tot ik deze lieverd tegen kwam. Meeste mensen gaan echt voor nude kleuren tegenwoordig. Maar ik weet het niet, dat staat mij gewoon echt niet heb ik de indruk. Of ik heb de juiste nog niet gevonden? 

Tot ik in Amsterdam in de Douglas naast al het andere moois en glimmend de MAC counter in mijn ooghoek zag. Ik heb me verdiept in verschillende tinten tot ik de MAC Costa Chic vast had. Ik swatchte de lipstick en hij leek barbie roze. Na even twijfelen heb ik gevraagd om hem eens te mogen testen, en ooh. Als je net als mij blauw grijze ogen hebt is hij een pareltje. Hij laat mijn ogen echt prachtig uitkomen ook al is hij wel een beetje ‘in your face’ met zijn koraalkleur en frostfinish.

Hier kan je de kleur zien op mijn lippen. Ik draag hieronder de Essence lipliner in de kleur

Mac Costa Chic zit in de vaste lijn en is te koop voor €19,5.

Groetjes,

Joyce.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s