Mijn favoriete bloggers

20-Brilliant-Books-To-Influence-And-Inspire-You

De titel zegt het al zelf. Niet alleen ik heb een blog, maar ik ben ook een meisje dat ontzettend graag blogs volgt en leest of kijkt als het gaat om een kanaal op youtube. Ik kan er echt van genieten om een tas koffie met een koekje te nemen en dan te browsen tussen de blogs, of mij te installeren met ontbijt voor youtube. Om dan uren lang filmpjes te kijken. Hier zie je mijn 3 favorieten hieronder waar ik mijn know – how tot nu toe heb gevonden. Stuk voor stuk fijne en inspirerende vrouwen! 

De drie vrouwen die ik het liefste volg zijn alle drie afkomstig uit Nederland. Ik heb gezocht naar leuke vlaamse vrouwen. Maar helaas heb ik ze nog niet gevonden. Maar dat wil dus niet zeggen dat ze minder fijn zijn, integendeel.

Mascha Feoktistova – Beautygloss & Vloggloss

Mascha schrijft over vanalles. Niet alleen over make up, maar ook inner beauty. Ik heb er al enkele leuke DIY’s ook gevonden. Dagelijks vlogt ze ook haar leven en dat kijk ik trouw elke dag. Ik ben een beetje een reality tv addict denk ik. Vroeger maakte ze lange tutorials en eindeloze reviews die je nog steeds kan terugkijken. Maar nu maakt ze hapklare posts die je makkelijk tussen door kan lezen. Aanrader.

Cynthia – Miss Lipgloss.

Cynthia is een visagiste en journaliste. Wat maakt dat ze én iets van make up weet én ook weet hoe ze er boeiend over kan schrijven. Win – win dus. Ik hou van Cynthia’s nuchtere nonchalance en hoe ze haar ooglooks maakt. Heerlijk.

Nikkie – NikkieTutorials. 

Nikkie is een jonge visagiste die voornamelijk in het engels filmpjes maakt. Ze is visagiste van opleiding een haar tutorials zijn echt de shit. Ze maakt zo’n mooie looks, die wel echt er dik op liggen. Serieus. Zo veel make up. Maar ik vind het onwijs maf hoe ze die dingen doet. Ik heb al filmpjes soms meer dan 10 keer opnieuw bekeken. De moeite waard dus om even een kijkje te nemen en samen met mij helemaal versteld te staan.

 

Zo. Dit zijn mijn favoriete bloggers. Laat gerust even achter wie jij volgt of waar jij graag filmpjes kijkt op youtube en maak mijn verslaving groter !

Groetjes,

Joyce.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s