Winter Rescue: Rituals Infinity handcrème

Handcrème. Ik geloof dat dit zo’n product is dat in de winter écht nodig is. En als je even droge handen als ik hebt, meerdere keren per dag. Maar you love it, or you hate it. Sommigen vinden het heerlijk om zo’n zacht gevoel te hebben in hun handen of lekker te ruiken. Anderen kunnen niet tegen het plakkerige, of trekt niet te snel genoeg in..

12631002_10208613261471615_1976940350_oIk heb een beetje een haat-liefde verhouding met handcrème. Ik heb het echt nodig, dat weet ik. Zeker als het kouder wordt. Ik heb ook heel veel last van droge nagelriemen en dat in combinatie met trekkerig gevoel. Héél leuk als je als verpleegkundige meermaals je handen wast per dag. Niet dus. Maar ik kan ook niet tegen het plakkerige gevoel. Voor mij mag alles snel gaan en direct. Dus ook dat intrekken hoeft niet lang te duren.

In mijn zoektocht naar een lekker ruikende crème stootte ik toevallig tegen deze lieverd in het toilet van een restaurant. Wat lekker is die! Hij heeft een zoet fruitige geur, die warm ruikt en hij doet me wat denken aan zwoele geur van vijgen (ik ben slecht in geuren beschrijven zie je, hij ruikt gewoon lekker). En hij wordt snel opgenomen door je huid. Bonus! Bovendien komt hij ook nog es in zo’n handige pompflacon. Nu ja, ik hoef niet veel meer te vertellen. Je ziet zo ook wel dat ik volledig verkocht ben!

Omdat ik niet zo’n volledige fles in mijn handtas mee neem, heb ik ook een lievelings reis handcrème. En dat is de Rituals Ghinko’s secret. Ook echt een aanrader! De Rituals infinity organic mandarin & mint kan je nog steeds kopen bij Rituals of Ici paris xl voor €13.

Advertenties

One thought on “Winter Rescue: Rituals Infinity handcrème

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s