Manic Monday: Mijn 3 favoriete blushes.


Aaah blush. Zoveel mooie tinten, schakeringen, glinsteringen, matte kleuren, koel, warm… kortom, er zijn er zoveel. Dus heb ik besloten om mijn (tot nu toe) favorieten te fotograferen en er iets over te schrijven! 

Mijn drie ultieme favorieten zijn nu (vlnr)

– Mac Margin

– Catrice Illuminating blush 020 Coral me maybe

– Nars Orgasm

Ik heb ze ook eventjes geswatched om de kleur te verduidelijken.


catrice illuminating blush – nars orgasm – mac margin
Catrice Illuminating Blush 020 Coral Me Maybe – 3.99 Euro

Deze blush heeft een peachy, koraalkleurige tint en een glanzende finish. Ja je leest het goed, twee kleuren die gemengd zijn in één verpakking. Nice! Dit staat op de verpakking (achterkant): “Blush with subtle shimmer and pearl effect for a radiant and defined complexion. Perfectly highlights cheek bones and creates a fresh look”. En dit is nu ook wat ik leuk vind aan deze blush. Hij geeft me een gezond kleurtje. Meer moet het soms niet zijn.. en voor het prijsje dat ik hem kocht was hij geweldig!

Nars orgasm – 30.95 Euro

Een van de meest gehypte blushes staat in mijn favorieten lijst. Jawel. Ik heb deze namelijk speciaal in Barcelona in de Sephora gekocht. Want helaas zijn ze in ons anti-sephora land niet beschikbaar. Deze blush is prachtig roze met een gouden shimmer. Warm en fabulous. Ik word instant vrolijk als ik hier naar kijk (en niet alleen om dat het mij doet terug denken aan mijn reis uiteraard!). Duurder dan de vorige, maar écht wel de moeite waard om een Nars blush in huis te halen.

Mac Margin – 22.50 Euro

Op een regenachtige dag besloot ik tijdens één van mijn winkel avonturen om bij de MAC Store binnen de stappen en te vragen aan een van hun make up artists om mij te helpen een blush uit te kiezen die bij me past. Na enkele seconden mijn gezicht te bekijken besloot te verkoper te gaan voor dit kleurtje. Het is warm bruinig, maar met een frost finish. Perfect voor bij mijn blauw, grijze ogen. Oogt heel natuurlijk, super gepigmenteerd en dit is hét product dat ik dagelijks uit de kast trek. I love it sooooooo much!

Groetjes,

Joyce

Advertenties

One thought on “Manic Monday: Mijn 3 favoriete blushes.

  1. Pingback: 40 Beauty Questions Tag – Morningnoiseblog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s