Winter Rescue: Nivea Body milk voor onder de douche

Tijd voor een nieuw artikel in de Winter Rescue edition!

Ik wil graag even tijd spenderen aan degene onder ons die even lui zijn als ik om na het douchen je volledig in te smeren met bodylotion of bodybutter. Want let’s face it. Je staat daar toch maar mooi halfnaakt je héél lang in te wrijven en zo snel trekt dat toch allemaal niet in. Of aan diegene die zich voornemen om dit te doen voor het slapen gaan. Wanneer je toch al je pyjama hebt aangedaan en warm onder de dons ligt en beseft dat je je nog niet ingesmeerd hebt. Of is dit nu enkel mijn verhaal?

Ik vond alvast voor mijzelf dé oplossing. Niet smeren was het allicht niet. Mijn huid wordt zo droog en jeukerig dat ik er dan gek van word.

Ik ben een jaar geleden naar de winkel gestapt en heb eindelijk eens de Nivea body milk voor onder de douche in mijn karretje gelegd. Ik was altijd al een beetje sceptisch tegen over dit product. Geen idee waarom maar ik dacht dat het nooit zou werken. Je spoelt het af en dan is het weg toch?

NEE! Niets is minder waar. Deze body milk heeft een romige textuur en ruikt naar de typische nivea geur zoals we ze kennen van de grote blauwe metalen potten. Je doucht je eerst met je favoriete douchegel en daarna neem je body milk en smeer je je in net zoals je bij een normale body milk of eender wat zou doen. Super makkelijk. Alleen spoel je jezelf nog even af. En echt, dit was het. Véél sneller dan je met een bodybutter overweg kan. Mocht je je afvragen of het ook even hydraterend werkt? Ik vind van wel. Hij bestaat in verschillende formules en voor de hele droge huidjes is er ook een variant met shea boter. Verkrijgbaar in verschillende supermarkten en Kruidvat vanaf € 3.59.

Groetjes,

Joyce.

 

Advertenties

One thought on “Winter Rescue: Nivea Body milk voor onder de douche

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s