Catrice Treasure Trove Eye Shadow Palette.

IMG_2089

Ik wandelde vorige week ongegeneerd weeral het Kruidvat binnen en daar zag ik nog een volledige stapel liggen van dit oogschaduw palette. Wat vrij bijzonder is om te ontdekken als je in de stad woont. Kort swatchte ik even de onderste kleuren in het palet en er kwam heel wat kleur af. Dus besloot ik het mee te nemen en hier iets over te schrijven.

Catrice brengt een nieuwe collectie uit die limited edition is: Treasure Trove. Waaronder twee verschillende highlights, lipsticks en ook dit palet de Blaze of Glory. De verpakking is basic, maar in zijn eenvoud vind ik hem super mooi. Er kwam ook een klein kwastje mee in het doosje met sponsjes, maar dat vind ik niet fijn om mee te werken dus ik had het al weggegooid.

Laten we beginnen met enkele swatches.

Je ziet het gelijk. De eerste 4 lichte kleuren geven heel weinig pigment af. Het lijken op het eerste zicht mooie kleurtjes. Maar wanneer ik ze op mijn vingers swatchte leken het eerder highlighters dan oogschaduw kleurtjes. De onderste 4 kleuren leken dan weer wel goed te swatchen. Ze voelden heel zacht aan op mijn handen.

Ik heb er een oog look mee proberen maken en hieronder zie je het resultaat. Ik gebruikte kleurtje 1 van de donkere kleuren in de crease, kleur 3 van de lichte kleuren op het bewegend ooglid met daarover kleur 3 van de donkere kleuren. In de binnenste ooglid heb ik de lichtste kleur geplaatst. Dit heb ik afgewerkt met eyeliner en mascara. Ik had ook nog een fijn lijntje gesmudged boven mijn wimperrand met de donker zwarte kleur maar dat is zelfs niet zichtbaar.

Ondanks dat ze boterig en zacht aanvoelen op mijn vingers. Voelen ze redelijk stroef om te blenden. Ik heb heel wat laagjes moeten aanbrengen om deze kleur te krijgen. Ik ga dit palet wel houden uiteraard. Maar echt echt onder de indruk ben ik niet. Ik denk dat het zo’n palet is dat je vooral zou kunnen gebruiken bij nude make up looks waarbij het niet zichtbaar (of toch niet echt) mag zijn dat je make up draagt. Of gewoon om je oog lid te matteren. Want het bevat ook matte kleuren.

Zo, dit was mijn indruk van het nieuwe Catrice oogschaduwpalet. Je kan dit nog steeds kopen bij Kruidvat voor € 7.99.

Groetjes,

Joyce.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s