Manic monday: Catrice lashes to kill mascara

Om maandag een beetje minder lastig te maken, wil ik elke maandag iets delen waar ik gek op ben. Waar ik helemaal enthousiast van word!

Halsoverkop liep ik dit weekend naar het station om mijn trein te halen. Helaas besefte ik op de trein dat ik vergat mascara op te doen. Dus kocht ik deze lieverd hier onder. Dit is de Catrice Lashes to Kill mascara. En wat was ik blij dat ik hem vond.  

Ik ben al een tijdje fan van zo’n ovalen vormig borsteltje omdat ik het idee heb dat dit mijn wimpers nog meer doet krullen. En dat bedoelt Catrice denk ik met het eye opening effect. Het is geen synthetisch borsteltje maar eentje met haartjes. Uiteindelijk doet hij zijn werk gewoon goed en is hij ook nog eens budget proof! Win-win.

  Ik kocht deze mascara bij Kruidvat voor € 3.99.
Advertenties

One thought on “Manic monday: Catrice lashes to kill mascara

  1. Pingback: 40 Beauty Questions Tag – Morningnoiseblog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s