Winter rescue: voetenmasker

Het is kouder aan het worden. Dat kan ik echt niet meer ontkennen. De weersvoorspelling geeft sneeuw, het kwik gaat onder nul en elke keer ik op mijn fiets kruip heb ik handschoenen nodig. I get it.

Maar ook mijn huid ziet een beetje af van de koude. Dus dacht ik een tip te delen om winterdroogte tegen te gaan. Deze keer met een voeten masker. Ik vond dit voeten masker bij Kiko. Dit exemplaar kocht ik helaas in Amsterdam, maar er is ook een vestiging in Hasselt sinds kort. Het is echt héérlijk ! Het pakketje bestaat uit twee sokjes die voedende gel bevatten. Ik heb het masker 30 minuutjes ‘gedragen’ aan mijn voeten met daar over warme sokken om ze op hun plaats te houden. Met de voeten omhoog liggen lukt met deze sokjes (uiteraard), wandelen daarentegen gaat iets moeilijker. Het plastic glijdt nog al makkelijk te samen met de gel waardoor het lijkt alsof je uitglijdt. Oppassen dus. Maar wél lekker ontspannend en heerlijk hydraterend. Mijn voetjes zijn weer winter – proof!

Ik kocht dit voetenmasker bij Kiko voor € 7.99.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s